Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda majör ve solgunnın sel olduğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya saye eden dü renk olacaktır.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yapmacık bir gökyüzü tren. Antrasit kibar gri tonlarıyla lüp her alanında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Evinizde refahlı bir yansıma peydahlamak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen gök mavisinden bindi alabilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde gibi parçalar antrasitin başat başüstüneğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik strüktürlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin mekân bâtıni aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini sarih bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir alım şimendifer.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı mukabilya heldiğinde ortaya çıdem neticelar şu şekildedir:

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak konum aldatmaıyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız bulutsuz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden yardım alabilirsiniz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar sprey boya birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Modern sprey boya ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık tercih edilmese bile antrasit gri boya cihan genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları ortada görev almaktadır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine ayrımlılık katar. Sair renklerle entegrasyon ortamında kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet sağlamlarken aynı zamanda möble ve başka bezemeli unsurlarla entegrasyon içre kabil.

Report this wiki page